Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Bu baplar gerçek olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

İstenmeyen bir konum meydana vardığında önemi bir anda dirimsel bir seviyeye çıkan yangın bapları, bu sebeple takkadak her maslahatletmenin iye olması gereken baplar arasındadır. Düzlükında spesiyalist ekiplerin kurması ve TSE standartlarına müsait biçimde üretilmeleri çıkış noktasında güvenli bir sahaın yaratılmasını sağlayabilmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu dokumanın derunerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar işlevi sebebiyle farklı yangın kapısı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride mahsur kalabilir.

Bunun yürekin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân esenlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı malumat çekmek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page